Goedkoop Bellen

Motorolo Moto G (2015) komt uit op 28 juli

Deel artikel

Op basis van anonieme bronnen meldt een Braziliaanse nieuws website dat Motorola zijn vernieuwde Moto G op 28 juli zal presenteren. Op diezelfde datum zal de smartphone ook te koop zijn in Brazilië en een paar weken later vermoedelijk ook in Nederland. De telefoon zal in Brazilië verkocht worden voor een prijs van 899 real, wat omgerekend ongeveer 260 euro is.

Het toestel zal waarschijnlijk beschikken over een Snapdragon 410 processor en een 5 inch groot scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Aan de achterkant zal een 13 megapixel camera gemonteerd zijn en voor het maken van selfies een 5 megapixel camera aan de voorkant. Er zullen verschillende varianten op de markt komen; gebruikers kunnen kiezen tussen 1GB of 2GB werkgeheugen en 8GB of 16GB interne opslag. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 2470 mAh.

De huidige Moto G heeft een advies van 219 euro in Nederland, vermoedelijk zal het nieuwe toestel ook een adviesprijs krijgen rond dit bedrag. De Moto G 2015 is een verbeterde versie van de 2014 versie, maar beschikt over hetzelfde display. Wel zal het toestel volgens het gerucht volledig waterdicht zijn, waardoor het toestel een val in water zou kunnen overleven.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van