Goedkoop Bellen

Moederbedrijf T-Mobile overweegt verkoop Nederlandse tak bedrijf

Deel artikel

Volgens het doorgaans goed ingelichte Bloomberg zou het moederbedrijf van T-Mobile, Deutsche Telekom, overwegen om de Nederlandse tak van het bedrijf te verkopen. De bron geeft echter wel aan dat er nog niets zeker is; het bedrijf kan altijd nog besluiten om de verkoop niet door te laten gaan.

Met de opbrengst van de verkoop zou het Duitse moederbedrijf haar schuldenlast kunnen terug brengen en het geld inzetten om de positie in Amerika te verbeteren. Volgens Bloomberg zou het bedrijf momenteel in gesprek zijn met adviseurs van Credit Suisse, om mogelijkheden voor verkoop te onderzoeken.

Ingewijden laten weten dat eigenaar van Ziggo, in Nederland bekend van internet en televisie pakketten, Liberty Global interesse heeft in de koop van T-Mobile Nederland. De verkoopwaarde van de Nederlandse activiteiten van Deutsche Telekom wordt geschat op 5 miljard dollar. Zodra er meer bekend is over de mogelijke verkoop, lees je het op goedkoopbellen.com!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van