Goedkoop Bellen

Mobile Vikings als virtuele provider

Deel artikel

Mobile-VikingsVanaf heden is het mogelijk om voor de nieuwe virtuele provider Mobile Vikings simkaarten aan te vragen. Voor 25 euro krijg je een kaart die goed is voor 500 sms-berichten en 1.5Gb aan data. Wanneer je belt kost dit 25 cent per minuut. Wanneer je zou kiezen voor een prepaid kaart beschik je over evenveel data en sms, maar kost een gesprek slechts 10 cent per minuut.

Mobile Vikings doet zich voor als prepaid provider, echter met wat haken en ogen. Het tegoed voor data en sms is  namelijk maar een maand geldig. Je moet dus elke maand vernieuwen. Deze van oorsprong Belgische provider maakt gebruik van het KPN netwerk onder de naam Base. Ook in Nederland werkt de provider via het KPN netwerk. Omdat de bundels zich vooral richten op data is de provider populair bij veel iPhone bezitters. In Nederland is de bundel minder gunstig dan bij onze zuiderburen, waar het mogelijk is om je bundel opnieuw te laden voor 15 euro.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van