Goedkoop Bellen

Microsoft Lumia 650 officieel aangekondigd

Deel artikel

Microsoft heeft een nieuwe smartphone gepresenteerd op haar eigen website, het gaat om de Microsoft Lumia 650. Het toestel is een budget smartphone, maar draait wel op het nieuwe Windows 10. De prijs voor de Nederlandse markt is op moment van schrijven nog niet bekend.

De Lumia 650 beschikt over een Snapdragon 212 processor van Qualcomm. Het scherm is 5 inch groot en heeft een HD resolutie, waardoor het beeld lekker scherp en duidelijk is. Het standaard interne geheugen is 16GB groot, maar is uit te breiden met een geheugenkaartje van maximaal 200Gb. Aan de achterkant is een acht megapixels camera beschikbaar én aan de voorkant een uitvoering met 5 megapixels.

Het toestel is door de gebruikte hardware lekker goedkoop geprijsd, de introductieprijs in Amerika is omgerekend ongeveer 180 euro. De Nederlandse prijs is nog niet bekend, vermoeden is dat deze later deze week nog bekend gemaakt wordt door Microsoft.

Bekijk hieronder de introductievideo van Microsoft:

https://www.youtube.com/watch?v=15nAJorLmHY

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van