Goedkoop Bellen

Mass meditation voor de iPhone

Deel artikel

Mass-Meditation-iPhone-ipod-touchMass meditation is een nieuwe app voor de iPhone, waarbij hoe meer mensen aan hetzelfde denken centraal staat. Met deze app ben je in staat om virtueel met anderen te mediteren. Je kunt zelf een sessie aanmaken voor bijvoorbeeld 10, 20 of 30 minuten. Binnen die tijd kunnen anderen aansluiten en zie je op het scherm met hoeveel mensen je zen bent.

Nu vraag je je af, hoe mediteer je als je continu op je scherm moet kijken? De interface van de mass meditation app is in elk geval erg rustgevend. De App is strak wit vormgegeven en heeft oranje accenten. Linksboven is het mogelijk om met een knop te schakelen tussen rustige muziek of natuurgeluiden. Je kunt rechtsboven ook het geluid helemaal uitzetten. Het toevoegen van een naam voor de sessie is natuurlijk ook een van de opties. De muziek of de ingestelde geluiden stoppen vanzelf wanneer de sessie ten einde is.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van