Goedkoop Bellen

LG brengt toetsenbord op de markt geschikt voor smartphones en tablets

Deel artikel

LG, een fabrikant onder andere bekend van smartphones, tablets en televisies, heeft aangekondigd dat het volgende week een toetsenbord zal presenteren voor gebruik bij mobiele apparatuur. Het toetsenbord is op te rollen tot een stok, waardoor het eenvoudig mee te nemen is. Het toetsenbord heeft de naam “Rolly”.

Volgende week vindt de grote elektronicabeurs IFA plaats, waar LG het toetsenbord zal presenteren. Het toetsenbord is volgens de fabrikant gemaakt van abs-plastic en polycarbonaat, de afstand tussen de verschillende toetsen bedraag 17mm waarmee het wel iets kleiner is dan een “normaal” toetsenbord. Door deze korte afstand, en het feit dat het toetsenbord op te rollen is, maakt het zeer geschikt om mee te nemen.

Toetsenbord voor gebruik smartphones en tablets

De Rolly is dan ook bedoelt voor gebruik met mobiele apparaten, smartphones en tablets. Het apparaat kan met twee verschillende apparaten verbonden worden, waar tussen geschakeld kan worden met een knop. De verbinding verloopt via een Bluetooth verbinding, waardoor het mobiele apparaat wel met deze technologie uitgerust moet zijn. Het toetsenbord zal in september van dit jaar in Amerika op de markt gebracht worden, waarna andere delen van de wereld volgen. Een prijs heeft de fabrikant nog niet bekend gemaakt.

Bekijk hieronder een korte introductie video van de Rolly!

https://www.youtube.com/watch?v=-BOmdKWrBrs

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van