Goedkoop Bellen

Kyocera steeds groter in Europa !

Deel artikel

Kyocera Nederland timmert aan de weg

Kyocera is een Japans bedrijf, dat gevestigd is in de stad Kioto in Japan. Het bedrijf is opgericht in 1959 en de oprichter is Kazuo Inamori. Kyocera produceert vele verschillende apparaten. Zo produceert Kyocera apparaten waar keramiek is in verwerkt, maar ook printers en alle toebehoren. Ook produceert Kyocera filmcamera’s die men kan gebruiken voor dagelijks gebruik.

In de jaren 80 kwam geluidsapparatuur enorm op en hier bleef Kyocera natuurlijk niet mee achter. Koycera verkocht van af dat moment ook geluidsapparatuur, zoals cd-spelers, casettedecks en draaitafels. Doordat Kyocera karamiek in deze producten verwerkten, zijn deze nog steeds erg populair onder verzamelaars.

Vanaf het jaar 2000 ging Kyocera uitbreiden en werden er ook kopiereerapparaten aan de lijst van te produceren apparaten toegevoegd. Kyocera nam in het jaar 2000, namelijk de producent van het bedrijf Mita Industrials over. Een maand later, kocht Kyocera ook nog eens de afdeling mobiele telefoons van het bedrijf Qualcomm op. Qualcomm was op dat moment gevestigd in San Diego. Kyocera is vanaf 2010 sponsor geworden van de voetbalclub Ado Den Haag. Het contract is meerjarig en ook het stadion van Ado Den Haag heeft vanaf 2010 de naam het Kyocera Stadion gekregen.

Smartphones voor de zakelijke markt

Kyocera heeft zich vanaf het jaar 2000 ook in de mobiele telefonie wereld begeven. Het bedrijf heeft al vele verschillende mobiele telefoons uitgebracht en ook Kyocera is met de tijd meegegaan. In 2013 bracht Kyocera de smartphone Torque uit en de opvolgers werd de Brigadier. De Brigadier werd door Kyocera in 2014 uitgebracht. De smartphones die door Kyocera zijn uitgebracht waren niet in Europa te verkrijgen. Toch wordt daar nu verandering in gebracht. Kyocera heeft namelijk in het voorjaar van 2015 de smartphone genaamd Torque uitgebracht en deze is gepresenteerd voor de Europese markt. Het toestel zal te verkrijgen zijn in Duitsland en Frankrijk en is voornamelijk bedoeld voor de zakelijke markt. De verwachting is, dat Kyocera in de toekomst de Europese markt ruimer zal gaan bedienen.

De printoplossingen van Kyocera

Kyocera is ook een belangrijke speker in de markt van printoplossingen. Kyocera is natuurlijk al een behoorlijke tijd actief in deze markt en weet precies wat er in deze markt omgaat, om zo de wensen van de gebruikers goed te kunnen bedienen. Kyocera biedt haar gebruikers dus al jarenlang kwalitatieve en goed geprijsde printoplossingen aan. Doordat de printers ook over vele aanvullende diensten beschikken, worden de printers van Kyocera vaak als uniek gezien. Printers van Kyocera kunnen natuurlijk printen, maar daarnaast ook scannen, kopieren en faxen. De printers beschikken over duurzame cartridges, waardoor er vele pagina’s kunnen worden geprint tegen een lage prijs. Door de wensen die de gebruikers hebben, duidelijk te krijgen kan er een printer worden gekozen die naadloos bij alle wensen aansluit.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van