Goedkoop Bellen

Wat kunnen we verwachten van de iPhone 8

Deel artikel

Met alle geruchten omtrent de iPhone 8 is het nou niet helemaal duidelijk over wat te kunnen verwachten, daarom wordt in dit blog een kleine opsomming gemaakt om een beetje duidelijkheid in de situatie te brengen. Wat je uiteindelijk kan verwachten volgens alle geruchten tot nu toe zijn de volgende punten: Een nieuw design waarmee de smartphone een hoger screen-to-body ratio zal hebben dan zijn voorganger de iPhone 7. Daarnaast kan je verwachten dat de smartphone zal gaan beschikken over de nieuwste onderdelen van Apple en over hun nieuwste besturingssysteem. Qua prijs is er nog teveel ongeregeldheden waardoor een precieze verwachting erg moeilijk te maken valt, echter verwachten wij dat de smartphone rond de 1100 euro zal gaan kosten voor een los, normaal toestel.

Grote concurrentie

Dit nieuwe vlaggenschip van Apple krijgt natuurlijk veel te maken met zijn concurrentie, zo hebben onder andere smartphonefabrikanten Sony en Samsung bekend gemaakt dat zij ook een nieuw model van hun Xperia en Galaxy reeks zullen uitbrengen. Deze modellen zullen waarschijnlijk de grote concurrentie vormen van de iPhone 8 op het gebied van technische specificaties en mogelijkheden, maar ook qua prijs is het erg afzien wat het verschil gaat worden. De meeste Apple-fans zijn er echter al wel over uit, zij blijven merktrouw en blijven bij de iPhone 8 ongeacht wat de concurrentie op de markt zal brengen. Voor de twijfelaars onder ons zal ik voorstellen om goede vergelijkingen te maken voordat je een keuze maakt.

Een abonnement nemen of los toestel?

Ga je toch voor de iPhone 8? Dan heb je natuurlijk verschillende keuzes over hoe je een exemplaar te bemachtigen krijgt. Je kan namelijk kiezen uit een abonnement, wat de meeste mensen kiezen. Hierbij betaal je een X-bedrag per maand waarvoor jij gebruik mag maken van de iPhone 8 inclusief een simkaart met abonnement naar keuze. Ben je geen fan van het hebben van een abonnement? Wees gerust, er is namelijk ook mogelijk om een los toestel te kopen. Hierbij zit je niet vast aan een bepaald contractsperiode of andere voorwaarden. Om te kijken welke keuze voor jou het best geschikt is, is het verstandig om de website over de iPhone 8 in de gaten te houden voor de laatste feitjes en het laatste nieuws over de smartphone.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van