Goedkoop Bellen

Kopers van Nexus 7 krijgen geld terug

Deel artikel

nexus-7-tablet-hands-onEnige tijd geleden is de prijs van de Nexus 7 tablet verlaagd. Mensen die voor die prijs een Nexus 7 tablet hebben gekocht krijgen hun geld terug in de vorm van een tegoedbon. Dit heeft Asus gemeld. Zij krijgen een bon ter waarde van 30 euro en deze kan besteed worden in de webshop van Asus, je kunt hier bijvoorbeeld hoesjes en andere accessoires kopen.

Google had aangekondigd dat de prijs van de Nexus 7 verlaagd zou worden. Het model 16 GB krijgt in Nederland een prijs van 199 euro, eerst was dat een prijs van 249 euro was. Een nieuw 32 GB model krijgt nu dat prijskaartje, en dat is voor mensen die er al eentje gekocht hadden natuurlijk een flink prijsverschil.

Mensen die voor 30 oktober een Nexus 7 kochten, kunnen zich op een website aanmelden zodat zij in aanmerking komen om een deel van het bedrag terug te krijgen. De mensen zijn blij dat deze mogelijkheid heb wordt aangeboden.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van