Goedkoop Bellen

Klanten T-Mobile kunnen vanaf 2016 bellen via 4G verbinding

Deel artikel

Provider T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat het voor klanten mogelijk is om in 2016 te bellen via een 4G verbinding. Momenteel wordt deze verbinding alleen gebruikt voor data, internet, connecties. Voordeel van het bellen over een 4G verbinding is dat er razendsnel een verbinding met een ander toestel opgezet kan worden.

T-Mobile is de afgelopen tijd erg druk geweest met het uitrollen van een 4G netwerk in Nederland. Door het vervangen van netwerkapparatuur en nieuwe antennes zegt de provider eind oktober een “landelijk dekkend” 4G netwerk te hebben. Dit wil zetten dat 95% van de Nederlanders in een gebied woont waar een 4G verbinding van T-Mobile opgezet kan worden.

De techniek om te bellen via een 4G verbinding heeft “Voice over LTE”, of kort VoLTE. De provider geeft aan geen grote haast te hebben bij het uitrollen van deze techniek. Als reden hiervoor geeft T-Mobile aan dat veel smartphones in Nederland deze functie nog niet ondersteunen.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van