Goedkoop Bellen

Je oude mobiele telefoon is geld waard

Deel artikel

Heb je nog ergens een oude telefoon liggen? Lever deze telefoon dan in voor geld bij een telefoonrecycler. Tegenwoordig kan je een oude telefoon inleveren voor geld bij zogeheten telefoonrecyclers. Bijna iedere Nederlander heeft wel een oude telefoon in huis liggen.

OpenKit Heb je nog ergens een oude telefoon liggen? Lever deze telefoon dan in voor geld bij een telefoonrecycler. Tegenwoordig kan je een oude telefoon inleveren voor geld bij zogeheten telefoonrecyclers.

Bijna iedere Nederlander heeft wel een oude telefoon in huis liggen. Dat is ook niet zo gek, de ontwikkelingen in telecomland gaan razendsnel. Fabrikanten van mobiele telefoons komen jaarlijks met vele nieuwe type telefoons . Wij als consument willen natuurlijk niet achterblijven en schaffen regelmatig een nieuwe telefoon aan. Hierdoor belanden de oude telefoons belanden echter vaak op zolder, in de garage, in een doos of zelfs in de prullenbak.

Telefoonrecyclers spelen hier op in en zamelen deze oude telefoons in. De opgekochte telefoons worden door te telefoonrecyclers opgeknapt en elders in de wereld (voornamelijk derde wereldlanden) verkocht. Natuurlijk zijn er ook telefoons die niet geschikt zijn voor wederverkoop, van deze telefoons worden de grondstoffen gerecycled.

Het is dus lucratief om je oude telefoon in te leveren. Daarnaast help je het milieu en maak je het voor mensen in de derde wereld mogelijk om over een mobiele telefoon te beschikken.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van