Goedkoop Bellen

Jalema KM Registratie voor iPhone

Deel artikel

Jalema-KM-Registratie-logoWanneer je in aanmerking komt voor een kilometervergoeding voor je auto dan zijn er veel apps die ervoor zorgen dat je geen extreme papierstapel meer hoeft bij te houden. Helaas zijn deze apps niet erg gebruikersvriendelijk en onlogisch ingedeeld.

De nieuwe Jalema KM Registratie voor iPhone kan hierbij uitkomst bieden. Je voert simpelweg een vaste autorit in samen met de kilometerstand en de vergoeding. Tijdens het rijden registreert de app de nodige data en heb je geen omkijken meer naar je kilometerhttps://www.goedkoopbellen.com/wp-content/uploads/2013/06/vergelijkrentetarieven480.jpgistratie.

Wanneer je zuinig om wilt gaan met de accu is het ook mogelijk om door middel van drie knoppen je rit te loggen, zodat het apparaat niet continu via GPS hoeft te werken. Het is ook mogelijk om je rithistorie te bekijken, zowel zakelijk als privé. De Jalema KM Registratie App voor iPhone is een van de meest gebruikersvriendelijke apps, die ook nog precies doet wat je ervan verwacht.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van