Goedkoop Bellen

De iPhones die in 2017 werden uitgebracht

Deel artikel

Sinds 2007 brengt Apple elk jaar nieuwe iPhones uit, die dan ook duidelijk veel verkocht worden. Apple staat bekend om hun gebruiksvriendelijke producten en de luxe uitstraling van de toestellen en daarom is de prijs ook vaak wat hoger dan die van de concurrenten. Normaal wordt er een standaard model uitgebracht en een Plus model die dan groter is, maar op 12 september 2017 heeft Apple een andere strategie bedacht. Op die datum heeft Apple de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X uitgebracht. Dit was hun eerste Apple Event in het nieuwe Steve Jobs Theater dat dus als verrassing de iPhone X had. Deze zag er anders uit dan de eerdere iPhones omdat de hele voorkant van de smartphone een touchscreen scherm is. Samsung kwam al eerder met de S8, dat ook geen thuisknop heeft.

 

De iPhone X zonder thuisknop

De meeste mensen hadden verwacht dat alleen de iPhone 8 en 8 Plus gepresenteerd zouden worden  maar na de presentatie van deze prachtige toestellen, hadden ze nog een verrassing voor de Apple-fans. De iPhone X werd gepresenteerd en deze heeft een groot touchscreen scherm, waardoor de thuisknop ook is verdwenen en de vraag is dan: “Hoe ontgrendel je de deze telefoon?” Bij Apple hebben ze ervoor gekozen om te gaan werken met Face-ID dat je verschillende punten in je gezicht scant omdat elk gezicht anders is. Omdat elk gezicht anders is hebben ze ervoor gekozen om Face-ID te gebruiken waardoor jij de enigste persoon bent die die telefoon kan ontgrendelen. De meeste mensen moesten hier op het begin wel even aan wennen, maar het is uiteindelijk toch wel een succes geworden. Het eerste OLED-scherm dat voldoet aan de standaarden van iPhone, waardoor onder andere de kleuren, zwarttinten en de contrastverhouding beter en mooier worden zijn. Volgens Apple is heeft de voor- en achterkant het ook het sterkste glas ooit in een smartphone. Hierdoor is het mogelijk om de smartphone draadloos op te laden met een oplaadstation. De smartphone is water en stofbestendig, dus hoef je je geen zorgen te maken als je moet bellen terwijl het regent. Eén van de meest gebruikte camera’s ter wereld is die van een smartphone en daarom heeft Apple een verticale lens erop dat er goede kwaliteit foto’s kan maken. De 2 camera’s zorgen ervoor dat de foto’s en filmpjes van nog betere kwaliteit zijn. Natuurlijk is een snelle smartphone erg fijn en de iPhone 10 heeft net als de iPhone 8 een A11 Bionic chip. Als je opzoek bent naar een goedkoop iPhone X abonnement, dan kun je dat eenvoudig online afsluiten.

 

De slimme en elegante iPhone 8

De iPhone 8 is een schitterende smartphone, maar tijdens de presentatie stond dit model uiteindelijk wel een beetje in de schaduw van de iPhone 10, omdat anders was dan de eerdere iPhones. De iPhone 8 heeft geen groot scherm, maar heeft wel erg vergelijkbare functies en prestaties als die van de iPhone X. Dit toestel heeft ook voor- en achtkant van erg sterk glas, waardoor het mogelijk is om een deze smartphone draadloos op te laden. De camera is nog beter dan die van de iPhone 7 en de iPhone 8 Plus heeft een horizontale camera dat verder in kan zoomen en beter kwaliteit foto’s kan maken. Deze smartphone is ook erg snel door de A11 Bionic chip waardoor deze smartphone alles sneller kan laden en games soepeler kan laten verlopen. De looks zijn niet erg veranderd maar vooral de prestaties maken het verschil. Voor een goedkoop abonnement voor de iPhone 8 en 8 Plus kan je perfect terecht bij Goedkoop Bellen waar wij verschillende abonnementen aanbieden.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van