Goedkoop Bellen

iPhone 7 wordt geen volledig nieuwe iPhone

Deel artikel

Apple houdt al jarenlang vast aan een vast uitrolschema, waarbij om de twee jaar een volledig nieuwe iPhone op de markt gebracht wordt. Kijkend naar die schema, zal dit jaar de nieuwe iPhone een volledig nieuw toestel zijn, maar volgens de laatste geruchten zal het toestel slechts een upgrade zijn van de huidige iPhone 6S.

De iPhone 7 zal dus niet een nieuw uiterlijk krijgen, maar slechts wat interne upgrades aan hardware en software. Wél is het vermoeden dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus geen koptelefooningang meer zullen hebben, hiervoor zal de lightning poort gebruikt moeten worden. Reden hiervoor is dat hierdoor de iPhones beter tegen water bestand zijn en een millimeter dunner gemaakt kunnen worden.

De reden van afwijking van het vaste uitrolschema is dat Apple waarschijnlijk meer tijd nodig heeft om nieuwe technologieën voor een aankomende iPhone beter uit te werken. We verwachten dan ook dat de iPhone 7S een stuk vernieuwender zal zijn. Zo zijn de geruchten dat een homebutton niet meer aanwezig zal zijn en de vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt zal zijn.

Voor meer informatie over de iPhone 7, kun je ook kijken op de website
iPhone.nl

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van