Goedkoop Bellen

iPhone 7 krijgt beschikking over ander type display

Deel artikel

Informatie die afkomstig is van anonieme bronnen meldt dat de iPhone 7 vermoedelijk zal beschikken over een andere aanraaktechnologie als de iPhone 6. Bij de iPhone 7 zal dezelfde aanraaktechniek gebruikt worden die ook in de iPhone 4S wed gebruikt. Door gebruik te maken van deze techniek kan Apple schermen gebruiken met hogere resoluties.

Bij de iPhone modellen tot aan de 4S werd gebruikt gemaakt van de zogenaamde glass-to-glass technologie, waarbij de aanraakmodule en het scherm zelf los op elkaar liggen. Vanaf de iPhone 5 heeft de fabrikant ervoor gekozen om de “in cell technologie” toe te passen, hierbij zijn bovenstaande onderdelen één geheeld. Voordeel van de in-cell technologie is dat schermen dunner en lichter zijn.

De techniek heeft ook nadelen, waar bijvoorbeeld de zijkant van het scherm minder gevoelig is dan het midden van het scherm. Daarnaast zijn er meerdere productie problemen voorgevallen, waardoor de fabrikant innovaties en nieuwe technieken niet kon doorvoeren in de Apple iPhone modellen. Door weer te kiezen voor de glass-to-glass technologie kan Apple deze problemen voorkomen en kunnen schermen met 4K resoluties vermoedelijk worden toegepast in de iPhone 7.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van