Goedkoop Bellen

iPhone 5 in de Amerikaanse App Store

Deel artikel

iphoneMisschien weet je het al maar de iPhone 5 die je in Europese landen kunt kopen is simlockvrij. Als je de iPhone 5 in een Amerikaanse Apple Store wil kopen dan moet je opletten want er een simlock van provider AT&T op zit kan wel degelijk zo zijn. Maar dat gaat over een tijdje over. De eerste simlockvrije iPhone 5′s zijn in de online Apple Store gevonden. Hiervoor betaal je voor een 16GB iPhone 5 $650 exclusief salestax, dat is dus iets meer dan €500. In ons land betaal je €553 exclusief BTW voor de goedkoopste iPhone, dus dat is nogal een verschil.

Helaas moet je nog wel even geduld hebben voordat je een vriend of familielid een simlockvrije iPhone 5 uit de VS kunt laten meenemen, want voorlopig zijn er alleen prijzen van de toestellen aangetroffen in de online Apple Store. Wil je graag weten wat de simlockvrije iPhone 5 in de VS gaat kosten, dan moet je rekening houden met deze prijzen:

  • 16GB iPhone 5: $649
  • 32GB iPhone 5: $749
  • 64GB iPhone 5: $849

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van