Goedkoop Bellen

iOS 9.3 uitgebracht door producent Apple

Deel artikel

Tijdens een presentatie die Apple gisterenavond heeft gehouden, heeft het bedrijf een nieuwe versie van haar mobiele besturingssysteem aangekondigd. Het gaat om versie 9.3 van iOS, die op verschillende vlakken is aangepakt en over een aantal nieuwe features beschikt. De update is per direct beschikbaar voor ieder Apple device die iOS 9 kan draaien.

De belangrijkste toevoeging aan het besturingssysteem is de Night Shift functionaliteit. Deze functie zorgt ervoor dat het scherm ’s avonds minder blauw licht uitstraalt. Dit is bevorderlijk voor de slaap en is een stuk comfortabeler voor je ogen. Apple geeft aan dat deze functionaliteit echter niet op ieder iOS device mogelijk is, zo kunnen gebruikers van de iPhone 5C niet gebruik maken van Night Shift.

De update is na de presentatie direct beschikbaar gesteld door Apple. Ieder Apple device dat iOS 9 kan draaien zal de update aangeboden krijgen. De geldt in ieder geval voor de iPhone 4S modellen en de iPhones die hierna op de markt zijn gebracht.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van