Goedkoop Bellen

Huawei smartphone met 512GB opslag?

Deel artikel

We kunnen tegenwoordig veel doen met onze smartphone dat vergelijkbaar is met desktopsoftware zoals Windows. Vroeger was het niet mogelijk om allerlei soorten bestanden op te slaan op je mobiele telefoon. Je kunt zelfs een keyboard en muis aansluiten aan je smartphone waardoor je eigenlijk net een minicomputer hebt. En omdat we digitale winkels hebben om allerlei apps te downloaden, zoals de Playstore en Appstore, hebben we natuurlijk wel genoeg geheugen nodig om het op te slaan. Vroeger waren er varianten van smartphones zoals 8GB, 16GB en 32GB. Tegenwoordig is dit niet genoeg meer omdat de bestanden steeds meer en meer worden dus bestaan de 8GB varianten niet meer en zijn de 16GB bijna weg. Je ziet alleen nog 32GB, 64GB en zelfs 128GB. Maar Huawei vindt dit nog niet genoeg. Met de recent smartphones van Huawei met een Porsche design, de Mate 10, kreeg het toestel 256GB meegeleverd. Genoeg opslag dus om al je honderden spelletjes op te zetten. Maar er is een lek geweest waarbij we erachter zijn gekomen dat Huawei een nieuwe smartphone ontwikkelt met 512GB opslag en 6GB aan werkgeheugen. De keuringsinstantie van Huawei heeft dit vermeldt en waarschijnlijk gaat het toestel de Mate X heten. Niet te verwarren met de iPhone X van Apple en de geruchte Samsung smartphone genaamd Galaxy X.

Wat kun je met 512GB aan opslag?

Er zijn de laatste tijd uitstekende smartphones uitgekomen, zoals de Galaxy S8, met opslag van bijvoorbeeld 64GB. Dit vinden wij toch wel meer dan genoeg opslag voor je smartphone om al je gegevens en apps op te slaan. Tenzij je je smartphone gebruikt als een echte minicomputer, dan is 512GB toch wel iets te veel. Natuurlijk heb je dan wel genoeg opslag voor al je foto’s. Ook zou je eventueel een grote collectie aan 4K films kunnen downloaden. Als je 512GB aan opslag hebt dan zijn een aantal 4K films geen probleem. Ook kun je genoeg filmpjes maken van wat je maar wilt met de uitstekende camera’s die de laatste tijd bij de smartphones zijn toegevoegd. Tevens kun je je spellen collectie uitbreiden met een groot aantal aan spellen. Er is dus van alles te doen met een 512GB smartphone. Vooral omdat het toestel waarschijnlijk weer op Android gaat draaien heb je veel mogelijkheden qua productiviteit.

Huawei en 5G

Mobiel internet is iets wat veel mensen over de wereld gebruiken en zorgt ervoor dat mensen op internet kunnen zonder verbonden te zijn met wifi. Vroeger werd er vaak 3G gebruikt wat tegenwoordig nog steeds gebruikt kan worden, echter gebruiken de meeste mensen 4G. Veel meer providers bieden ook 4G LTE-internet aan voor thuisverbruik en nu is 5G ook bijna beschikbaar voor de consument. Huawei gaat hier ook op inspelen met de nieuwe 5G router die ze als vervanging bieden van vast breedband. Uiteindelijk wil Huawei zijn 5G netwerken met 20GB/s als pieksnelheid hebben. Wij denken dus dat de nieuwe Mate X 5G geïntegreerd krijgt om gelijk gebruik te maken van het 5G. Met snel internet en genoeg opslag kun je dus genoeg doen op dit nieuwe toestel.

 

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van