Goedkoop Bellen

Huawei ook volgend jaar producent van Nexus smartphone

Deel artikel

Net als afgelopen jaar zal ook in 2016 Huawei een Nexus smartphone gaan produceren, weet een analist op het Weibo netwerk te melden. Vorig jaar bracht dezelfde gebruiker ook juiste informatie naar buiten over de producent van de Nexus telefoon. De verwachting is dat in het najaar van 2016 het nieuwe toestel op de markt gebracht zal worden.

De Nexus toestellen worden ieder jaar door één of meerdere telefoonfabrikanten geproduceerd die door Google worden uitgekozen. Nexus telefoons kenmerken zich doordat het beschikt over een kale versie van het mobiele besturingssysteem Android. Voor Google, producent van Android, zijn het als het ware showmodellen voor nieuwe Android toestellen.

Dit jaar produceerde Huawei ook al een Nexus smartphone, dit jaar ging het over de Nexus 6P die over een 5,7 inch groot scherm beschikt en draait op de allernieuwste Android versie. De analist weet te melden dat in het najaar van 2016 wederom een nieuwe versie van het systeem uitgebracht zal worden.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van