Goedkoop Bellen

HP kondigt Elite X3 smartphone aan

Deel artikel

Voorafgaand aan het Mobile World Congress werd al informatie gelekt over een mogelijke nieuwe smartphone van HP. Afgelopen weekend heeft de fabrikant tijdens een presentatie de nieuwe HP Elite X3 gepresenteerd, een smartphone die tevens dienst kan doen als pc of laptop met behulp van verkrijgbare accessoires en uitbreidingen.

De HP Elite X3 beschikt over een Snapdragon 820 processor van fabrikant Qualcomm, die we ook terugzien bij andere high-end smartphones van concurrenten. Het werkgeheugen bedraagt 4GB en is van het type lpddr4. Het beeldscherm is 5,96 inch groot en heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Aan de achterkant is een 16 megapixels camera aanwezig en aan de voorkant is een 8 megapixels uitvoering beschikbaar.

Het toestel beschikt over een iP67 certificering waarmee het onder bepaalde voorwaarden water- en stofdicht is. Het toestel beschikt verder over een vingerafdrukscanner en irisherkenning, waarmee de smartphone ontgrendelt kan worden. Het is mogelijk om met het toestel een HP Desk Dock aan te schaffen, waarmee de smartphone op een monitor en randapparatuur aangesloten kan worden en de smartphone als “pc” gebruikt kan worden.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van