Goedkoop Bellen

Hoe werkt goedkoop bellen met prepaid?

Deel artikel

In een wereld waar we steeds afhankelijker worden van digitale voorzieningen, gebeurt het nog steeds dat er teveel wordt betaald voor smartphones. Veel aanbieders willen de smartphonebezitter uitmelken door dure abonnementen aan te smeren. En veel personen trappen er nog steeds in. Tegenwoordig kan het allemaal een stuk goedkoper en dat ook nog op meerdere manieren. Eén van die manieren door middel van prepaid. Hoe is dat mogelijk?

Maak gebruik van bundels

Prepaid staat erom bekend dat men betaalt aan wat er wordt uitgegeven. Door van tevoren een bepaald bedrag op te waarderen, kan er gebruik worden gemaakt van belminuten, sms of internet. Echter kan men tegenwoordig profiteren van veel aanbiedingen die sim only met zich meebrengen. Dit zijn de zogeheten prepaid bundels. Met standaard prepaid is dat niet mogelijk, maar wel met een aparte bundel. In dit geval gaat het erom dat men minder betaalt naarmate men meer belminuten afneemt. Bundels kunnen zelf worden stopgezet of automatisch worden doorgezet naar de volgende maand. Klinkt dat niet als muziek in de oren?

Meer dan alleen bellen

Naast het bellen kan men tegenwoordig ook gebruik maken van mobiel internet uit een zogeheten prepaid bundel. Omdat we haast niet meer zonder internet kunnen, kiezen veel providers ervoor om dit er bij aan te bieden. Dit houdt in dat ook nog is voor een prikkie kan internetten. Echter komen er steeds meer providers op het idee om zulke bundels aan te bieden. Hoe weet men dan welke het beste is? Om daarachter te komen is het handig om de diverse prepaid aanbieders met elkaar te vergelijken. Zo kan men erachter komen wat er exact wordt aangeboden en hoeveel dat uiteindelijk moet kosten. Zit u er zelf ook aan te denken om gebruik te maken van zo’n prepaid bundel? Schroom niet om u te laten informeren. Wie weet bent u sinds vandaag minder mobiele kosten kwijt.

 

 

 

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van