Goedkoop Bellen

Hoe krijg je een goedkopere mobiel abonnement?

Deel artikel

Als je een uitgebreid mobiel abonnement hebt en je betaalt ook voor minuten, sms’jes en mb’s die je niet gebruikt, dan is het tijd om je mobiele telefoon abonnement te herzien!

Negen op de tien consumenten is vandaag de dag in het bezit van een mobiele telefoon, maar veelal hebben deze consumenten het steeds moeilijker om het juiste mobiele abonnement af te sluiten. Als je als consument een nieuw Android toestel of een nieuwe iPhone wilt aanschaffen, dan ben je al gauw meer dan 50 euro per maand kwijt aan je abonnement maar dan krijg je de gekozen mobiele telefoon er wel gratis bij. Het is belangrijk om het juiste mobiele abonnement af te sluiten, omdat je dan niet betaalt voor minuten, sms’jes en mb’s die je niet gebruikt. Het is daarom mede belangrijk om vooraf na te gaan welke mobiele telefoon je gaat kiezen bij je mobiele telefoon abonnement.

Als het model van het toestel overjarig is, dan is het minder van belang om te kijken naar welk mobiel abonnement je erbij af gaat sluiten omdat je dan zelfs met een goedkoop telefoon abonnement al een Android toestel of een iPhone gratis kunt krijgen bij een mobiel abonnement. Je hebt dan minder kans dat je te veel minuten, sms’jes en mb’s hebt waarvoor je wel betaalt maar die je niet gebruikt.

Kies voor het tarief dat bij je past

Door te kiezen voor een tarief dat specifiek geschikt is voor wat je persoonlijk nodig hebt, kun je als gebruiker van een mobiele telefoon snijden in een groot deel van je jaarlijkse mobiele telefoonkosten. Het bepalen van het tarief is niet moeilijk, want als je al beschikt over een mobiel telefoonabonnement dan kun je eenvoudig zien op de factuur van je huidige provider hoeveel belminuten, sms’jes en mb’s je maandelijks verbruikt voor je mobiele telefoonabonnement. Heb je ontzettend veel belminuten, sms’jes en mb’s over bij je huidige provider, dan is het verstandig om je tarief bij te stellen naar beneden en te beginnen met besparen op je maandelijkse abonnementskosten. Op maand basis kan je dan enkele tientjes besparen maar op jaar basis hebben wij het dan al gauw over tweehonderd euro. Hetzelfde geldt wanneer je constateert dat je huidige tarief veel te laag is, waardoor je extra betaalt. Switch dan om naar een hoger tarief en bespaar ook maandelijks op je mobiele telefoonkosten. Het voordeel van het omhoog bijstellen is dat je de nieuwste Android toestellen of iPhone toestel al gratis kunt krijgen bij je nieuwe telefoonabonnement.

Bekijk meerdere opties voor je mobiele telefoon abonnement

Kom je aan het einde van je huidige contract en wil je zeker weten dat je de beste aanbieding krijgt voor je mobiele abonnement? Neem dan niet alleen de aanbieding van je huidige provider in overweging, maar kijk ook verder bij andere aanbieders van mobiele abonnementen. Je kan ook aangeven bij je huidige provider dat je vertrekt en wellicht komen ze met een beter voorstel, want ze willen absoluut niet dat je in zee gaat met een concurrent. Het wil niet zeggen dat iedere provider een tegenbod voorstelt maar dat is afhankelijk van de positie van de provider in de markt.

Overweeg een sim only abonnement

Als het einde van je contract nadert en je bent nog tevreden met je mobiele telefoon, dan is het ook mogelijk om over te stappen op een veel goedkoper mobiel abonnement, namelijk een sim only abonnement. Je ontvangt bij een sim only abonnement alleen een simkaart van de provider en je zal gebruik moeten blijven maken van je huidige mobiele telefoon. Doordat je geen nieuwe mobiele telefoon uitzoekt en kiest voor alleen een simkaart, ontvang je ontzettend veel korting op het geldende tarief. Met een sim only abonnement bespaar je nog meer op jaar basis! Wil je een sim only abonnement met internet? Kijk dan op goedkoopstesimonlymetinternet.com. Hier kunt alle soorten sim only abonnementen van alle aanbieder met elkaar vergelijken. Op deze website vindt u zeker de beste deal!

Verkoop je oude mobiele telefoon

Kies je er toch voor om een nieuwe mobiele telefoon te kopen in combinatie met een nieuwe mobiel abonnement, dan is je oude mobiele telefoon overbodig geworden en kan je er over nadenken om de oude telefoon aan te bieden bij een recycle bedrijf, waardoor je geld krijgt voor je overbodige mobiele telefoon. De verkoop van een werkende mobiele telefoon levert al gauw rond de 50 euro op, afhankelijk van het merk en het model. In het algemeen geldt, hoe langer je wacht, hoe minder waard je oude mobiele telefoon zal worden. Wanneer je overweegt om je oude mobiele telefoon aan te bieden bij een recycle bedrijf bespaar je in principe nog meer op je mobiele abonnement.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van