Goedkoop Bellen

Het Agentschap Telecom is begonnen

Deel artikel

Agentschap telecomVandaag is het Agentschap Telecom begonnen met de Multiband-frequentieveiling. In totaal zijn er vijf deelnemers, die kunnen bieden op een combinatie van nieuw (800, 2600) en bestaand spectrum (900, 1800, 1900). Deze vergunningen lopen tot 2030 en deze veiling legt de verhoudingen voor de komende jaren vast. De veilingmeester is Peter Spijkerman, hij is directeur-hoofdinspecteur van het AT.

De verwachting wordt door het Agentschap Telecom uitgesproken dat de veiling enkele weken zal duren. In fase een verkennen de marktpartijen de vraag en de prijzen, door te bieden op combinaties van frequentieblokken. De vijf deelnemers loggen deze ochtend in op een beveiligde verbinding om hun biedingen te plaatsen. Ronde een zal snel afgelopen zijn, omdat die begint op de reserveprijzen. Deze prijzen worden dan niet door de deelnemers verhoogd, maar door de veilingmeester. Iedere nieuwe ronde wordt het opnieuw verhoogd, hoe zal het eindigen? We hopen gauw meer te horen!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van