Goedkoop Bellen

Grote update plaatsgevonden voor TomTom op iOS

Deel artikel

tomtom-logoVannacht heeft een grote update plaatsgevonden voor TomTom op iOS. Er is nu ondersteuning voor iOS 5 en voor het grote scherm van de iPhone 5. Al beschik je niet over iOS 5 of een iPhone 5 dan is het toch zinvol om de nieuwe update te installeren. Er zitten namelijk vernieuwde kaarten in. Er is ondersteuning voor nog meer landen en met TomTom places is het mogelijk om nuttige plekken in de buurt op te zoeken zoals een benzinepomp of restaurant.

De app is vooral gericht op transport met de auto. Overigens is het opmerkelijk dat deze update ervoor zorgt dat Google Local Search verdwijnt uit de software. TomTom geeft aan dat je voortaan de Places-dienst van TomTom kan raadplegen. De apps van TomTom werken nu ook samen met Apple Maps. De laatstgenoemde is in samenwerking met TomTom op de markt gekomen. Wanneer je in Apple Maps aangeeft waar je reis naartoe gaat, dan neemt TomTom het over. Je dient hiervoor wel over iOS6 of hoger te beschikken.

Naast al dit moois geeft de update ook HD traffic. Een uitgebreide verkeersinformatie van TomTom. Deze dienst bevat de meest accurate gegevens over files, afsluitingen en wegwerkzaamheden. Kortom, deze update heeft echt wat te bieden!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van