Goedkoop Bellen

Gelekt: Foto’s HTC One A9

Deel artikel

Op het twitteraccount van de bekende twitteraar OnLeaks zijn foto’s gezet van een smartphone gezet. Het gaat vermoedelijk om de HTC One A9, die HTC nog aan moet kondigen. Volgende bron gaat het om foto’s van een dummy die doorgaans gebruikt worden in telefoonwinkels.

Op de foto’s zien we een smartphone waarbij de speakers in de onderkant van het toestel zijn verwerkt. Aan de zijkant zien we ruimte voor een MicroSD kaart, een aansluiting voor USB-C ontbreekt echter nog. Volgens eerdere geruchten zal het toestel beschikken over een 5 inch groot scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De processor zal waarschijnlijk een Snapdragon 617 bedragen, het werkgeheugen zal 2GB groot zijn en de interne opslag 16GB. Aan de achterkant zal een 13 megapixels camera aanwezig zijn. De hardware wordt gevoed door een accu met een capaciteit van 2150 mAh.

Vermoedelijk zal de fabrikant HTC tijdens een evenement op 20 oktober officieel aankondigen. Waarschijnlijk zal de release niet lang op zich laten wachten, doordat de gelekte foto’s van een dummy toestel zijn.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van