Goedkoop Bellen

Gadgets steeds kleiner

Deel artikel

iwatchVooral door technologische innovatie worden gadgets die beschikbaar zijn voor consumenten steeds kleiner van afmeting. Voorheen werd bijvoorbeeld de iPod Nano gebruikt als polshorloge. Nu is er de I’m iWatch horloge. Deze is een stuk kleiner en lichter als de originele iPod Nano en speciaal ontworpen om te dienen als volwaardig horloge.

De I’m iWatch is veel strakker afgewerkt en een stuk mooier dan de iPod Nano of de SmartWatch van Sony. Over een tijdje zal iedereen een smarthorloge dragen, zoals vroeger te zien was bij de populaire serie Nightrider. Niet alleen om muziek te luisteren, te kijken hoe laat het is of af te stemmen op je favoriete radiostation, er zal veel en veel meer mogelijk zijn.

De I’m iWatch heeft 18 apps zoals iMail, iMarket, i’m Tweet, I’m FB, Afspraken, Voorraden, Telefoon, een adresboek, en nog andere leuke features zoals het weer, toegang tot iMusic, en afbeeldingen. Eigenlijk is het een complete smartphone met een klein schermpje. Het apparaat is via Bluetooth aan elke smartphone te koppelen.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van