Goedkoop Bellen

Frisdrankmerk Pepsi wil smartphone in China lanceren

Deel artikel

Pepsi, een merk dat vooral bekend is van de populaire frisdrank cola, wil vermoedelijk een smartphone lanceren voor de Chineese markt. Dit meld de website Sina Tech, om basis van gelekte informatie van webwinkel Aisidi en aanwijzingen van de fabrikant zelf.

Het zou gaan om de Pepsi P1, een smarthone die in het laag-midden segment valt. Het toestel zal beschikken over een 5,1 inch groot scherm wat werkt met een full-HD resolutie. De processor zal een octa-core chip van Mediatek zijn en er zal 2GB werkgeheugen aanwezig zijn. Aan de achterkant van het toestel is op de gelekte foto een vingerafdrukscanner te zien waarmee het toestel ontgrendeld kan worden.

De P1 smartphone zal voor omgerekend ongeveer 180 euro kosten en zal in eerste instantie alleen in China op de markt gebracht worden. Het apparaat zal op Android 5.1 draaien, of de fabrikant hier nog een eigen softwareschil omheen zal installeren is nog niet bekend.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van