Goedkoop Bellen

Fabrikant Oppo kondigt Neo 7 smartphone aan

Deel artikel

De Chinese telefoonfabrikant Oppo heeft gisteren een nieuwe smartphone aangekondigd. Het gaat om een toestel in het laag segment en heet de Oppo Neo 7. Het toestel zal via de bekende kanalen in Nederland verkrijgbaar zijn, wanneer precies en voor welke prijs is in dit stadium nog niet bekend.

De Oppo Neo 7 beschikt over een 5 inch groot scherm die werkt met een resolutie van 540 x 960 pixels. De processor bedraagt een Snapdragon 470 quad-core variant die werkt op 1,2GHz. De processor wordt bijgestaan door een Andreno 406 videochip, 1GB werkgeheugen en het opslaggeheugen bedraagt 16GB. De interne opslagruimte is met een geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 128GB.

Aan de achterkant van de smartphone is een 8 megapixels camera geïnstalleerd en aan de voorkant is een 5 megapixels variant beschikbaar. Het toestel biedt ondersteuning voor 2 simkaarten en kan met 4G verbindingen werken. De hardware wordt gevoed door een accu van 2420 mAh. Het toestel zal beschikbaar zijn in de kleuren zilver met zwart óf wit met goud. Zodra er meer over het toestel bekend is lees je het op deze website!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van