Goedkoop Bellen

Een nieuw experiment: Facebook Camera en Messenger

Deel artikel

facebookFacebook biedt de aparte Camera- en Messenger-apps aan voor iOS en Android. Deze dienen als kweekvijver voor functies, deze functie kunnen daarna worden overgenomen door de ‘gewone’ applicatie. In het jaar 2011 kwam Facebook met Messenger, dit was een concurrent van Whatsapp op de markt. In september kwam de camera applicatie. Facebook heeft op een blog het volgende geschreven: “Door apps als Messenger en Camera kunnen we specifieke functies doorontwikkelen en feedback krijgen van een bepaald publiek, zoals foto-experts en mensen die veel berichten sturen”.

De veel gebruikers hadden commentaar en nu kunnen de functies eerst verbeterd worden, daarna worden ze pas in de Facebook applicatie verwerkt. Deze wordt namelijk door erg veel mensen dagelijks gebruikt. Maak je hier ook veel gebruik van? Ontdek dan eens wat er met deze applicaties gedaan kan worden en wie weet kun je jouw mening ook nog geven zodat het mee kan worden genomen bij de verbeteringen!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van