Goedkoop Bellen

Draadloos opladen via voet van Samsung monitor

Deel artikel

Het draadloos opladen van een smartphone begint steeds populairder te worden, mede doordat meer toestellen hier af fabriek geschikt voor zijn. Hierdoor zien veel fabrikanten kansen en verwerken ze draadloze opladers in producten. Samsung heeft vandaag een monitor onthuld, waarbij in de voet van de monitor een draadloze oplader verwerkt zit.

De monitor, de Samsung SE370, beschikt over een extra grote standaard waarin met een cirkel is aangegeven waar de smartphone of ander mobiel apparaat neergelegd dient te worden. Middels een LED lampje wordt aangegeven op het device draadloos wordt opgeladen. Het opladen gebeurt middels de Qi-standaard, van Wireless Power Consortium. Deze standaard wordt het meest gebruikt en is op dit moment in de meeste devices verwerkt die draadloos opgeladen kunnen worden.

De monitor komt in 2 varianten uit: 1 variant met een 23,6 inch beeldscherm diagonaal en een 27 inch variant. Het is niet bekend gemaakt wanneer de monitoren op de markt komen en wat de prijs hiervan zal zijn.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van