Goedkoop Bellen

De verschillende soorten deals

Deel artikel

Op het gebied van mobiel, internet en tv zijn er veel verschillende soorten pakketten. En om het nog ingewikkelder te maken zijn er ook een groot aantal providers. Het wordt dus steeds moeilijker om een keuze te maken tussen het juiste pakket en de juiste provider. De bekendste providers zijn Youfone, tele2, KPN, T-Mobile, Ben en Telfort. Al deze providers bieden abonnementen aan als het gaat om mobiel, internet en tv. Doordat er zoveel keuze is, is het belangrijk goed te kijken naar hoeveel belminuten je nodig hebt maar ook naar hoeveel gigabyte data jij per maand nodig hebt om bijvoorbeeld te internetten.

Abonnementen voor de telefoon

Er is keuze uit 2 verschillende abonnementen voor de telefoon. Die 2 abonnementen zijn telefoon en internet en bellen abonnement in een of alleen sim only. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een X bedrag per maand betaald waarbij je zowel een toestel hebt als internet en bellen. Bij een sim only abonnement betaal je alleen voor internet en bellen, het toestel is dan al los gekocht. Voor mensen die vaak een nieuwe telefoon willen dan is het verstandiger om een sim only te nemen. Dit omdat een sim only niet gekoppeld is aan je telefoon maar aan een telefoonnummer. Maar doe je makkelijk twee jaar met een toestel, dan is een abonnement met toestel en internet en bellen net zo makkelijk. Het is dus maar net wat je fijner vindt.

Doordat er zoveel keuze is aan providers en abonnementen is het erg moeilijk te bepalen wat nou eigenlijk het beste bij jou past. Een voorbeeld hiervan is om bijvoorbeeld een kijkje te nemen op ervaringen van youfone. Op deze manier kun je gemakkelijk zien wat andere mensen van een bepaald product of dienst vinden.

Combideals worden steeds meer gewild

Het woord zegt het eigenlijk al, je neemt bijvoorbeeld een abonnement voor zowel de tv als je telefoon. Dit noemen we vervolgens een combideal. Er zijn verschillende soorten combideals, denk hierbij aan sim only en tv, sim only, tv en internet en de derde en laatste combi sim only, tv, internet en bellen. Door middel van een maandelijkse prijs betaal je als het ware alle vier de abonnementen in een. Het voordeel hiervan is onder andere dat je niet twee, drie of vier verschillende abonnementen hebt bij verschillende providers. Daarnaast scheelt dit vaak ook in de prijs, combideals zijn goedkoper dan als je alle abonnementen los moet betalen.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van