Goedkoop Bellen

De Nexus 4 in nabestelling Google doet het goed

Deel artikel

google-nexus-4In een bericht heeft Google aangegeven dat zij verrast zijn door de overweldigende vraag naar hun nieuwe hoofd toestel de Nexus 4. Google had het niet verwacht, deze grote internet gigant is in een korte tijd al haar toestellen kwijtgeraakt over de hele wereld. Sinds 13 november is de Nexus beschikbaar als toestel in de Google Play store. Google houdt de klanten goed op de hoogte over de vorderingen van het nieuwe toestel en wanneer zij deze kunnen verwachten.

Binnen drie weken wordt de nieuwe lading van de Google Nexus 4 verwacht. De consument was erg enthousiast toen Google bekend maakte dat zij met een nieuwe simlock vrije Nexus 4 op de markt zouden komen voor € 250. De nieuwe variant zou beschikken over een 4,7-inch beeldscherm een camera die filmt met een resolutie van 720p HB een quad-core processor. Het is een prima toestel waar veel mensen al gebruik van maken, nu wachten we nog even tot de nieuwe serie geleverd wordt voor een groot aantal consumenten en dan kunnen nog meer mensen er van genieten.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van