Goedkoop Bellen

De beste tips om te zoeken naar een betrouwbaar telefoon reparatiebedrijf

Deel artikel

Er is één apparaat dat we bijna allemaal dagelijks gebruiken. Je kunt het wel raden, we hebben het dan inderdaad over de smartphone. Door dat we er zo intensief gebruik van maken, is het niet gek dat onze smartphones ons soms in de steek laat. Als je te maken hebt met een kapotte telefoon moet je dus op zoek gaan naar een reparatiebedrijf, maar hoe vind je er nou één die echt betrouwbaar is? We hebben de beste tips voor je.

Tip 1: Recensies doornemen

Op het moment dat je op Google gaat zoeken naar bijvoorbeeld mobiel reparatie Breda, zul je een hele lijst met winkels te zien krijgen. Het is belangrijk om direct alle recensies door te nemen zodat je weet met wie je te maken hebt en of ze betrouwbaar zijn. Je kunt ook op andere websites of social media kijken of men een recensie heeft geplaatst over het desbetreffende bedrijf.

Tip 2: Vragen aan je omgeving

Je kunt natuurlijk aan je omgeving vragen of een bedrijf weten waar jij mogelijk terecht kunt. Mogelijk dat een goede vriend of familielid laatst zijn telefoon heeft weggebracht ter reparatie en daar heel tevreden over was. Een aanbeveling die persoonlijk is, geeft meestal voor jezelf toch een vertrouwd gevoel.

Tip 3: Controleren op garantie

Voordat je je telefoon ter reparatie aanbiedt, is het belangrijk dat je even controleert of je mogelijk nog garantie hebt. In dat geval kun je beter contact opnemen met de verkoper of fabrikant om te kijken of de reparatie mogelijk onder de garantie valt. Als dat het geval is, kan dat direct een heleboel geld schelen. Standaard heb je twee garantie op je toestel, maar een defect door eigen schuld wordt uiteraard niet vergoed.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van