Goedkoop Bellen

De beste Smartphones van 2018

Deel artikel

De smartphone is bij de meeste huishoudens het meest gebruikte apparaat. Gemiddeld elke twee jaar wordt er een nieuwe aangeschaft. Maar welke is nou de beste van 2018? Dat is natuurlijk afhankelijk van uw voorkeuren. Niet iedereen vindt de IOS software goed werken, dat geldt ook voor de Android software.

 

IOS Software top 3

WINNAAR: iPhone X

Cijfer van de consument: 10

De Apple iPhone X is de 10e versie van alle Apple telefoons en is hiermee ook de allerbeste ooit, beoordeeld met een 10. De telefoon valt vooral op door zijn vernieuwde beeldscherm. Ook zijn er een hoop andere nieuwe features toegevoegd.

 

Nummer 2: iPhone 6S

Cijfer van de consument: 9.3

De iPhone 6S is ondertussen al weer een poosje aanwezig in de Apple collectie. Echter is deze telefoon perfect qua formaat. Ook is er eindelijk weer een goed verschil te merken tussen de 6 en de 6S versie. De nieuwe camera en de 3D-touch zijn erbij gevoegd en deze geven toch een erg goede toevoeging aan de mooie 6S.

 

Nummer 3: iPhone 7+

Cijfer van de consument: 9.1

De iPhone 7+ staat bekend om zijn scherpe, krachtige beeld en de solide bouw. De goede luidsprekers, snelle processors en de batterij zijn de echte belangrijke veranderingen ten opzichte van zijn voorganger.

 

Android Software top 3

WINNAARS: Huawei Y7 EN Samsung Galaxy S9+

Cijfer van de consument: 10

De Samsung Galaxy S9+ staat bekend om zijn twee uitstekende camera’s, goede beeldstabilisatie en zijn uitstekende resolutie. De telefoon is de beste Samsung telefoon tot nog toe. Hij overklast zijn voorgangers op alle gebieden.

De Huawei Y7 is niet de meest luxe telefoon, maar je krijgt zeer zeker waar voor het betaalde geld. De telefoon is momenteel maar €169,- en dus erg goedkoop. Een aanradertje!

 

Nummer 3: LG G5 SE

Cijfer van de consument: 9.5

De LG G5 SE is een super fijne telefoon in gebruik. De telefoon heeft een goede accu, goede camera en is niet een super dure telefoon. Voor €449,95 is het zeker een ’te’ dure telefoon.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van