Goedkoop Bellen

De beste smartphones van 2018

Deel artikel

In 2018 is de telecommarkt volledig op zijn kop geschut. Verschillende telecom bedrijven brachten hightech smartphones op de markt uit. In deze blog bespreken we dan ook de beste toestellen van het jaar 2018.

Apple iPhone XS

Eind september 2018 kwamen er 2 toptoestellen van Apple op de telecommarkt. De 2 toestellen die Apple op de markt had gebracht waren de iPhone XS en de XS Max. In deze rubriek bespreken we iPhone XS. Dit kleinere toestel beschikt over een 5,8-inch oled beeldscherm met een resolutie van 2434 bij 1125 pixels.

Aan de buitenkant lijkt het toestel vrijwel op de iPhone X. De grootste veranderingen zitten ook aan de binnenkant i.p.v. de buitenkant. Zo beschikt dit toestel over de nieuwe Apple A12 Bionic processor. Hierdoor kan het toestel veel sneller en efficiënter te werk gaan!

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 is het toptoestel van Samsung in 2018. Net zoals de voorgangers van de S9 in de S-serie kwam dit product met supersnelle specificaties. De grootste verandering aan het toestel was de vernieuwde camera. De camera heeft variabel diafragma gekregen, daardoor kan het toestel veel betere foto’s maken in donkere ruimtes.

Net zoals de iPhone XS beschikt de S9 ook over een 5,8 inch super-amoled-scherm. Samsung gebruikt vanuit eigen huis de naam amoled voor hun beeldschermen. De processor die in deze toestellen zijn toegewezen zijn de Exynos 9810 octacore-processors.

OnePlus 6

Dit Chinese telecombedrijf is vrij nieuw op de telecommarkt. Ze hebben met de OnePlus 6 wel een hightech telefoon op de markt gebracht die kan concurreren met grotere spelers in de markt. Dit toestel beschikt over de recentste Android versie. Om deze software goed te kunnen laten draaien, beschikt dit toestel over de Snapdragon 845 processor. Daarnaast zijn de makers van de OnePlus 6 flink bezig geweest om goede camera’s in dit toestel te krijgen. Puur om het feit dat Samsung, Apple en Huawei zich erg hard ontwikkelen in de camera branche. Daarom zit er aan de achterkant een dubbele camera met resoluties van 16 en 20 megapixels en een f/1.7-diafragma. Aan de voorkant zit een camera met 16 megapixels en beschikt het over de potretmodus functie. Al met al kost dit toestel ongeveer de helft dan dat de iPhone XS kost. Voor een respectievelijk bedrag van omme naar bij 500 euro kan dit toestel al besteld worden.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van