Goedkoop Bellen

Bijbelverhalen voor jou nieuwe applicatie

Deel artikel

Bijbelverhalen-voor-jou-iPhone-iPadBinnenkort is het weer kerst, daar speelt de uitgeverij Jongbloed nu al op in. Er zijn namelijk bijbel verhalen gebundeld en deze worden verkocht in de nieuwe iPhone app Bijbelverhalen voor jou. Deze applicatie is voor kinderen en kan gratis gedownload worden. Er zijn momenteel acht verhalen beschikbaar en deze zijn ingesproken door Elly Zuiderveld, zij is een zangeres en een bekend gezicht in kinderprogramma’s van de EO. Er kan ook gekozen worden voor de losse verhalen met natuurlijk de geboorte van Jezus, deze kosten 89 cent per stuk.

Je kunt bij de instellingen van Bijbelverhalen voor jou zelf aangeven hoe de verhalen (voor) gelezen worden. Een verhaal kan dan automatisch worden afgespeeld of niet, je kunt ook aangeven of er een tekstblok in beeld mag komen. Er zijn standaard afspeelfuncties maar een lezer kan ook het verhaal inspreken. Je kunt als ouder een verhaal inspreken voor je kind, of je kunt zelf een verhaal inspreken. Eerder is er door de uitgever Jongbloed  de Kinderbijbel uitgegeven, de kosten hiervan zijn €1,79.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van