Goedkoop Bellen

Beste Smartphone camera’s in 2018

Deel artikel

In 2018 zijn er veel nieuwe telefoons naar buiten gebracht door verschillende producenten. Hierbij proberen de fabrikanten de telefoons van zo goed mogelijke camera’s te voorzien. Momenteel zijn er niet zoveel smartphones die daadwerkelijk zo’n goede camera hebben. Wij hebben hier een lijstje met vijf telefoons. Deze telefoons hebben de beste camera’s.

 

  1. Samsung Galaxy Note 9

De nieuwe Samsung staat met stip op nummer één. De telefoon heeft een 12MP-camera met een automatische HDR Modus. Dit is dezelfde camera als de Galaxy S9. Echter heeft de Note 9 een betere software, deze zet de AI in voor nóg betere beelden. Een gave nieuwe functie is de super slo-motion optie. Hiermee kan je tot 960FPS filmen.

  1. iPhone XS Max

De nieuwste uitgave van Apple verdiend het om op de tweede plek te staan. De telefoon is voorzien van de nieuwste 12MP Camera’s en een 7MP TrueDepth camera aan de voorkant. Hiermee kan de telefoon een nauwkeurige FACE-ID scan realiseren. In vergelijking met voorgaande iPhones zal deze nieuwe telefoon betere foto’s maken bij weinig licht. Ook zijn de kleuren wat natuurlijker en zal de focus sneller werken.

  1. Huawei P20 Pro

Dankzij de drievoudige camera aan de achterkant, die in totaal 64MP heeft, maak je prachtige foto’s in moeilijke en donkere situaties. Aan de voorkant van deze Huawei zit een dubbele selfiecamera. Deze tweede camera helpt bij het maken van scherpe 3x ingezoomde foto’s.

  1. HTC U12+

De U12+ heeft 2 uitstekende camera’s aan de voor en achterzijde. De 2e camera aan de achterkant heeft een zoomlens met 2x optische zoom. De 2e camera aan de voorkant is bedoeld om een wazige achtergrond voor je selfie te creëren. Video (4K) en audio (3 modi) zijn ook zéér goed.

  1. Motorola Moto G6 Plus

De Moto G6 Plus heeft een dubbele camera van 12 en 5MP. Door de Dual Pixel zal de camera erg snel scherpstellen. De 2e cameralens achter zal diepte-informatie verzamelen. Dit gaat ten goede van de portretfoto’s.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van