Goedkoop Bellen

Over alles in 1 pakketten

Deel artikel

Alles in 1 pakketten zijn er in verschillende varianten: dit kan een twee-in-één-pakket, een drie-in-één-pakket of zelfs een vier-in-één-pakket zijn. Als je kiest voor een alles in 1 pakket bij een provider bespaar je een hoop geld, omdat je op het totaalbedrag van je gekozen diensten korting krijgt. Je krijgt hetzelfde internet, dezelfde bellijn en hetzelfde stroom en gas, maar omdat je voor alles tegelijk kiest bij dezelfde provider, betaal je uiteindelijk veel minder. Bovendien beschik je over één contactpunt als de diensten, zoals langzaam internet of geen stroom, niet naar wens zijn. Alles in 1 dus!

Waar moet je op letten tijdens het vergelijken van de pakketten?

Ten eerste is het van belang om te weten dat niet iedere aanbieding van bijvoorbeeld een internet en tv– pakket voor jou opgaat. Je kunt alleen kiezen voor een provider met een pakket dat bruikbaar is op jouw adres. Sommige providers hebben namelijk geen dekking op alle adressen, waardoor het door jouw gewenste pakket niet op jouw adres werkt. Als je je postcode en je huisnummer online invult, kan je kijken welke provider jij wel kunt gebruiken. Deze gegevens worden bij een (potentiële) verkoop altijd nauwkeurig gecontroleerd, zodat je met zekerheid de diensten krijgt die daadwerkelijk mogelijk zijn. Let verder vooral op de maandprijs tijdens het vergelijken.
Ten tweede zijn er grote verschillen op het gebied van internetsnelheid, extra services of de diensten die aangeboden worden. Bedenk wel bij het kiezen van een pakket dat jouw eigen wensen en behoeften op dat moment het belangrijkst zijn. Het goedkoopste pakket is dan niet altijd de juiste keuze. Je bent meestal wel goedkoper uit op een vergelijkingswebsite, dan wanneer je kiest voor een pakket op de website van de provider zelf.

Hoe werkt het overstappen van provider?

Als je zeker weet dat de door jouw gekozen provider ook pakketten op jouw adres aanbiedt én je het perfecte pakket hebt gevonden wat bij jou past, is overstappen geen probleem. Je kunt dit eenvoudig online regelen: je kiest voor een nieuwe provider en een nieuw pakket, waardoor je huidige abonnement bij je huidige provider automatisch wordt opgezegd. Met behulp van een overstapservice wordt er voor gezorgd dat je op het juiste moment overstapt, zodat je bijvoorbeeld niet zonder stroom of gas komt te zitten. Als je kiest voor een andere provider kunnen er nog wel aanmeldkosten in rekening worden gebracht, maar de overstapservice én de overstap zelf zijn volledig gratis. Zo geniet jij van alles in 1. Veel plezier met je nieuwe alles in 1 pakket!

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van