Goedkoop Bellen

Aanschaf van een nieuwe iPhone

Deel artikel

Iedereen kent de iPhone inmiddels wel, de smartphone behoort tot één van de populairste smartphones van de wereld. Bij aanschaf van een nieuwe iPhone, zoeken mensen naar goedkope varianten en willen daarbij zo goed mogelijk verzekerd zijn.

Het verzekeren van een nieuwe iPhone

Tegenwoordig verzekeren steeds meer mensen hun spullen, zo ook bij het aanschaffen van een iPhone. Mensen kunnen hier een telefoonverzekering voor afsluiten en zijn daarbij verzekerd tegen schade en diefstal. Hier zijn talloze verzekeraars voor, maar heeft het wel nut om een smartphone te verzekeren?

Het verzekeren van een smartphone heeft wel degelijk nut. Smartphones worden namelijk steeds belangrijker in het dagelijkse leven en de prijs van een smartphone wordt steeds hoger. Doordat mensen steeds vaker hun telefoon overal meenemen is het risico ook groter dat er iets overkomt. Verder worden de verzekeringskosten steeds lager en dat terwijl het vervangen van een smartphone duurder is dan het verzekeren.

Ongeveer 30% van de Nederlanders heeft een telefoonverzekering. De kosten zijn hiervoor afhankelijk van de aanschafprijs van de betreffende smartphone. Doordat de iPhones vaak prijziger zijn dan de meeste smartphones, is het afsluiten van een verzekering in de meeste gevallen duurder. Een iPhone verzekeren kan gemakkelijk en snel online gedaan worden en het kost gemiddeld € 10,- per maand. Een verzekering zorgt ervoor dat mensen een directe vervanging hebben voor hun verloren of kapotte iPhone, hierdoor raken mensen minder snel gestrest.

Goedkope iPhones

Er zijn talloze winkels en webshops die de iPhone aanbieden. Doordat de smartphone enorm populair en prijzig is, zoeken mensen al gauw naar goedkope smartphones en diverse kortingen.

De iPhone 5 is erg in trek bij de mensen die opzoek zijn naar een telefoon die voornamelijk gebruikt wordt om te bellen. De iPhone is verkrijgbaar vanaf 140 euro en het is daarmee redelijk goedkoop. Het systeem van deze telefoon is misschien wel wat verouderd, maar het functioneert prima. Voor de mensen die opzoek zijn naar een wat snellere iPhone kunnen een kijkje nemen naar de iPhone 6. Deze iPhone behoort tot een van de populairste iPhones, die Apple heeft gehad. Het is een redelijk snelle iPhone, die in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. De iPhone 6 kost gemiddeld 200 euro. 

Wanneer mensen wat nieuwere iPhones willen aanschaffen, tegen een lagere prijs, wordt er aangeraden om naar de winkel te gaan rond het najaar. Rond dit tijdstip komen er vaak nieuwe smartphones uit. Hierdoor worden de oudere smartphones, in dit geval de iPhones, goedkoper. Hoogstwaarschijnlijk zou de iPhone 7 dan goedkoper zijn.

Gerelateerd nieuws

Google Nexus 7

De nieuwe 32 GB versie van Google’s Nexus 7 zou maar liefst 250 dollar gaan kosten. Dit blijkt uit gelekte informatie over de prijzen van