Goedkoop Bellen

LG G4

De LG G4, het nieuwe vlaggenschip van LG en de opvolger van de LG G3. Dit nieuwe toestel van LG is geïntroduceerd in april 2015. De smartphone is verkrijgbaar in een aantal bijzondere uitvoeringen. Zo is hij bijvoorbeeld verkrijgbaar in een lederen uitvoering in de kleur zwart, bruin of rood. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon voor een standaard, verkrijgbaar in de kleuren goud, wit en zwart, maar die standaard versies ogen dan toch wat goedkoper aan bij de leren modellen.

Dit nieuwe paradepaardje van LG is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 808 processor en hij draait op het Android 5.1 besturingssysteem en heeft een geheugen van 3GB met een opslagcapaciteit van 32GB. Is dit niet genoeg dan kun je het geheugen altijd nog uitbreiden met een micro SD geheugenkaart. Het beeldscherm van de LG G4 is een gebogen LCD touchscreen van maar liefst 5,5 inch met een resolutie van 2560x1440pixels. De camera van de LG G4 heeft een resolutie van 16 megapixel achter en een enkele led flitser (met een Ultra-HD video ondersteuning) en 8 megapixel voor.

LG G4 bestellen

[bm_show_telecom_subs phone=”59″]

LG G4 accuduur en gesprekstijd

De accucapaciteit van de accu, type Li-Ion, is 3.000 mAH en wil je deze verwisselen dan is dit mogelijk. De telefoon heeft een gesprekstijd van 10 uur en een stand-by tijd van 375 uur. De LG G4 weegt 155 gram met een lengte van 149 mm en een breedte van 75 mm. De LG G4 ondersteunt het gebruik van 4G en wordt standaard geleverd met een lader en een headset bedrading.