Goedkoop Bellen

LG G5

De LG G5 is eind februari 2015 aangekondigd door de fabrikant als opvolger van de G4. Het toestel is het vlaggenschip van fabrikant LG en moet de strijd aan gaan met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 of de Huawei P10. Het toestel is vanaf midden april ook in Nederland verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 699 euro.

Een leuke feature aan het toestel is de mogelijkheid om fysieke modules aan het toestel toe te voegen. Bij introductie was de Cam Plus module aanwezig, waarmee een handgreep aan het toestel wordt gekoppeld die tevens beschikt over extra knoppen. Hiermee wordt het maken van video´s of foto´s makkelijk gemaakt. Doordat de modules aan het toestel gekoppeld moeten worden, kunnen gebruikers ook kiezen om geen gebruik te maken van de cam plus module.

LG G5 met abonnement kopen

[bm_show_telecom_subs phone=”15″]

Specificaties van de LG G5

De G5 beschikt over een 5,3 inch groot scherm, die werkt op een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Het scherm beschikt bovendien over een `always-on” techniek, waarmee altijd de tijd en datum wordt getoond. De processor bedraagt een Snapdragon 820 quad core uitvoering en het werkgeheugen is 4GB groot. Het interne geheugen is 32GB groot en kan worden uitgebreid met een geheugenkaartje.

Aan de achterkant is een 16 megapixels camera aanwezig en aan de voorkant is een 8 megapixels variant beschikbaar. De accu is 2800 mAh groot en het toestel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.