Goedkoop Bellen

Huawei P9

De Huawei P9 is het nieuwste vlaggenschip van fabrikant Huawei en is in april 2016 officieel aangekondigd door de fabrikant. De smartphone volgt de Huawei P8 op en de verwachting is dat dit vlaggenschip zal worden opgevolgd door de Huawei P10.

Het toestel is in twee verschillende varianten op de markt gebracht, de normale uitvoering die beschikt over een 5,2 inch groot scherm én een grote uitvoering, de Huawei P9 Plus, die beschikt over een 5,5 inch groot scherm. Een leuke feature van de Huawei P9 is de dubbele camera module aan de achterkant van het toestel. Hierdoor is het door gebruik van speciale technieken, mogelijk om nadat een foto is gemaakt de foto scherp te stellen of bijvoorbeeld ruis te verwijderen. Wil je de Huawei P9 kopen? Vergelijk hieronder de prijzen voor een abonnement in combinatie met dit toestel, tussen verschillende aanbieders!
[bm_show_telecom_subs phone=”12″]

Specificaties Huawei P9

De Huawei P9 is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen. De eerste uitvoering beschikt over 3GB werkgeheugen en 32GB interne opslagruimte. DE duurdere uitvoering beschikt over 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De processor is een in eigen huis ontwikkelde Kirin 955 processor, die beschikt over 8 cores. Het scherm is 5,2 inch groot en draait op een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De 3GB variant kostte bij introductie ongeveer 570 euro en is in 6 kleuren beschikbaar.