Goedkoop Bellen

Huawei P10

Smartphone fabrikant Hauwei brengt ieder jaar een nieuw vlaggenschip uit, dat op diverse vlakken is verbeterd en over nieuwe features beschikt. De verwachting is dat Huawei begin 2017 de Huawei P10 zal gaan aankondigen, als opvolger van de Huawei P9. De informatie die op deze pagina genoemd is, is gebaseerd op geruchten en zal pas concreet gemaakt kunnen worden zodra Huawei het toestel officieel zal gaan aankondigen.

De verwachting is dat de Huawei P10 zal beschikken over een drukgevoelig scherm, iets wat we ook zien bij de iPhone 6s modellen. Door deze techniek kan het toestel onderscheid maken tussen harde en zachte aanrakingen én hieraan verschillende acties koppelen. Naast het drukgevoelige scherm zal het toestel natuurlijk weer beschikken over betere en geüpgrade hardware, om zo de strijd de concurrentie aan te gaan. Ben je op zoek naar een Huawei smartphone? Vergelijk hieronder prijzen voor verschillende modellen tussen bekende telefoon aanbieders!

Release datum Huawei P10

Huawei hanteert al enkele jaren een vast uitrolschema. We verwachten dan ook een aankondiging voor de P10, rond maart / april van 2017. Kijkend naar eerdere modellen, zal het toestel eind april – begin mei beschikbaar zijn in Nederland.