Goedkoop Bellen

HTC U12 abonnement bij Goedkoopbellen

De U12 is het nieuwe vlaggenschip van HTC. Dit toestel zal dit jaar de HTC U12 opvolgen. Volgens telecominsider LlabTooFeR zal het nieuwe vlaggenschip vanaf april verkrijgbaar zijn. Het toestel zal beschikken over krachtige hardware en nieuwe features ten opzichte van zijn voorganger waaronder een dubbele camera en drukgevoelige sensoren. Het toestel werd al getoond in Taiwan tijdens het 5G event. Wanneer het toestel daadwerkelijk wordt uitgebracht zullen verschillende providers de U12 in combinatie met een abonnement aanbieden. Het toestel zal ook als los toestel te koop zijn, daar kunt u zelf een sim only abonnement bij aanschaffen. Wat de verkoopprijs zal zijn van een los toestel is nog niet duidelijk. In combinatie met een abonnement schaft u de smartphone voor een kleine prijs aan of wordt deze zelfs gratis bij het abonnement verschaft. Op GoedkoopBellen.com kunt u terecht voor alle deals in combinatie met een HTC U12. U vindt bij ons een overzicht van abonnementen van de verschillende providers. Dagelijks zijn er nieuwe aanbiedingen en u kunt gemakkelijk het goedkoopste abonnementen selecteren dat aan uw wensen voldoet. Het vergelijken van de abonnementen doen wij voor u, u kunt het abonnement vervolgens gemakkelijk afsluiten via de website.

 

HTC U12 abonnementen vergelijken

[bm_show_telecom_subs phone=”13″]

 

Specificaties

De HTC U12 is een krachtig toestel dat flink is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Het toestel is voorzien van een 6 inch display dat de gehele voorkant van het toestel vult. Het scherm heeft een resolutie van 2960 x 1440 pixels. De U12 wordt aangedreven door een Snapdragon 845, dit is de meest krachtige chip van dit moment. Het werkgeheugen bedraagt 6GB en het opslaggeheugen wel 256GB. Volgens de geruchten zal er ook een goedkopere variant verschijnen met 4GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen.
De achterzijde van het toestel is voorzien van een dubbele camera met een 12- en 16-megapixel lens. Aan de voorzijde bevindt zich een 8 megapixel camera waarmee selfies kunnen worden gemaakt. De accu betreft een 3420 mAh accu. Aan de zijkanten bevinden zich drukgevoelige sensoren waarmee acties kunnen worden uitgevoerd en waarmee apps kunnen worden geopend. Het toestel draait op Android 8.0.