Goedkoop Bellen

Buitenland

Als u van plan bent om vaker naar iemand in het buitenland te bellen dan hebben telefoonproviders hier speciale bundels voor. U ontvangt van deze providers een (extra) simkaart voor in uw telefoon waarmee je goedkoop kan bellen naar het buitenland voor een vast bedrag per maand.

Telefoonprovider Simpel.nl heeft momenteel de goedkoopste buitenland-bundel, namelijk 100 minuten buitenland bellen voor €5,- per maand. Dit is omgerekend 5 cent per minuut, wat natuurlijk stukken goedkoper is dan bellen naar het buitenland met het reguliere tarief.

Klik hier om naar de buitenland bundel van Simpel.nl te gaan

Met bovenstaande bundel kun je voor 5 cent per minuut bellen naar de volgende landen: Turkije, Marokko, Suriname, Nederlandse Antillen, Polen, China, Egypte, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië.

Bellen naar het buitenland via 0900-nummers

Andere manieren om goedkoop naar het buitenland te bellen zijn via 0900 nummers. Via 0900 nummers wordt u als klant de mogelijkheid geboden om tegen zeer lage tarieven naar het buitenland te bellen.

U hoeft hier geen bindend contract voor af te sluiten of een abonnement voor aan te gaan. Het enige wat u moet doen is naar een bepaald nummer bellen dat aan het gewenste land gelinkt is. Daarna toetst u het nummer van de desbetreffende persoon in het buitenland in en na een korte welkomstboodschap met tariefvermelding wordt u via het 0900 tegen een zeer laag tarief met het buitenland verbonden. Een zeer eenvoudige procedure waar u enkel een telefoon, vast of mobiel, voor nodig heeft. Op deze manier wordt bellen met het buitenland wel heel eenvoudig en heel interessant op tariefgebied. Bovendien krijgt u bij het bellen via een 0900 nummer in de meeste gevallen een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. Zeker het proberen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *