Goedkoop Bellen

Blogs

Op deze pagina vindt u allerlei blogs geschreven door onze medewerkers, die de laatste ontwikkelingen goed in de gaten houden en deze graag met u delen. Wilt u zelf een blog plaatsen op onze website dan is dat zeker mogelijk, neem contact met ons op en mogelijk word uw blog goed gekeurd.

Wat zijn blogs?

Een blog is een tekstartikel dat online te lezen is. Je kunt het vergelijken met een artikel uit een magazine, maar dan online. Een blog wordt vaak persoonlijk geschreven door de auteur waarbij een bepaald onderwerp besproken wordt. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om te reageren op een bericht.

Zelf een blog aanleveren?

Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw blog enigszins relevant is aan onze website, zorg ervoor dat u een goed onderwerp heeft waarover u wilt schrijven en waar genoeg over te schrijven is. Tevens is het belangrijk om te weten wat uw doel is; mensen entertainen, iets leren of wilt u de lezers overtuigen? Focus u tijdens uw schrijfproces op uw doelstelling om het verhaal gemakkelijk structuur te geven. Bedenk ook goed wat uw doelgroep is en of het onderwerp én uw doelstelling interessant genoeg is voor uw doelgroep.

Bekijk al onze blogs

iPhone X
Smartphones
Sophie Middelkamp

De smartphones van 2019

De technologie lijkt elk jaar zichzelf te verdubbelen in haar ontwikkeling. Daar zijn de smartphones een groot onderdeel ervan. Welke toestellen er dit jaar uitkomen

Lees verder »
Apple
Sophie Middelkamp

De ontwikkeling van Apple

Apple, één van de grootste marktleiders op het gebied van elektronica. De kennis over computers, smartphones, tablets etc. is in de laatste jaren enorm gegroeid.

Lees verder »
Airpods
Apparatuur
Sophie Middelkamp

Draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes, de eerste exemplaren zijn al verschenen op de markt. Het zijn oordopjes die zonder snoertje gebruikt kunnen worden. De oordopjes kunnen gekoppeld worden

Lees verder »