Goedkoop Bellen

iPhone XS abonnement bij Goedkoopbellen.com

Apple heeft eind 2017 de iPhone X uitgebracht. Dit toestel zal naar verwachting in 2018 worden opgevolgd door de iPhone XS en een groter model: de iPhone XS Plus. Of de iPhones daadwerkelijk deze namen zullen dragen is niet duidelijk. De iPhone X werd afgelopen jaar in november aangekondigd, normaal kondigt Apple een nieuwe smartphone aan in september. Mogelijk zal de iPhone XS dus in september 2018 worden aangekondigd. Op dit moment wordt er druk gespeculeerd over de nieuwe iPhones. Apple analist Ming-Chi Kuo heeft al een aantal van deze specificaties naar buiten gebracht. Pas wanneer Apple het toestel daadwerkelijk aankondigt weten we of deze kloppen. Wanneer de iPhones zijn aangekondigd zijn deze ook in een pre-order te bestellen bij verschillende providers. U heeft altijd de keuze om een los toestel te kopen of om een abonnement in combinatie met een nieuwe iPhone XS te kopen. Verschillende providers bieden deze abonnementen aan. De abonnementsprijzen zullen in de loop der tijd wat zakken. Wat de verkoopadviesprijs van de nieuwe iPhone XS wordt is nog niet duidelijk, deze zal waarschijnlijk ongeveer gelijk zijn met de prijs van de iPhone X wanneer deze werd uitgebracht. Bij een abonnement in combinatie met de iPhone XS wordt het toestel tegen een verlaagde prijs of zelfs gratis geleverd. Het is aan te raden om alle aanbiedingen goed in de gaten te houden als u graag het toestel voor een goede prijs wilt kopen. Voor een overzicht van alle providers die een abonnement in combinatie met een iPhone XS aanbieden kunt u terecht op Goedkoopbellen.com. Wij vergelijken dagelijks alle abonnementen van de nieuwste smartphones met elkaar. Houd de website in de gaten om verzekerd te zijn van een zo goedkoop mogelijk abonnement in combinatie met een iPhone XS wanneer u het toestel wilt kopen. Het abonnement kunt u vervolgens gemakkelijk afsluiten.

Specificaties

Apple heeft nog niets bekend gemaakt over de specificaties van de nieuwe iPhone XS. Apple analist Ming-Chi Kuo heeft al wel zijn verwachtingen naar buiten gebracht. De verwachtingen van de analist blijken vaak te kloppen. De iPhone XS is voorzien van een 6,1 inch OLED display. Het design zal waarschijnlijk niet veel afwijken van de iPhone X. Onder de motorkap zou een verbeterde chip aanwezig zijn met 4GB aan werkgeheugen. Ook is er een verbeterde batterij aanwezig die een stuk langer meegaat dankzij de 25% extra capaciteit waar de accu over beschikt. De camera is ook verbeterd. De achterzijde is voorzien van een dubbele camera, de huidige iPhone X beschikt ook over een dubbele camera. Wat het toestel moet gaan kosten is nog niet bekend.

iPhone XS direct bestellen

Een iPhone XS bestellen kan heel gemakkelijk bij Goedkoopbellen.com. Wij bieden altijd de beste providers van Nederland aan die altijd de scherpste prijs voor ieder abonnement aanbieden. Natuurlijk moet u ook uitkijken voor potentiële aanbiedingen bij bepaalde abonnementen. Natuurlijk moet u wel zelf kijken welk abonnement u graag wilt kopen. Een los toestel bestellen is ook mogelijk. Bij de juiste aanbieding kunt u een goedkope prijs verwachten. Natuurlijk moet u dan wel in één keer de prijs betalen in vergelijking met een abonnement waar je per maand maar een deel van de prijs betaald.