Goedkoop Bellen

iPhone XS Plus met abonnement | Goedkoopbellen.com

Er wordt verwacht dat Apple in het najaar van 2018 drie nieuwe iPhones zal uitbrengen. Het zal dan gaan om een budgetvariant: de iPhone 9 en een opvolger van de iPhone X, dit is de iPhone XS. Daarnaast zal er een plus variant worden uitgebracht: de iPhone XS Plus. Apple heeft hier nog niks over naar buiten gebracht maar er wordt al volop gespeculeerd over deze smartphones. De iPhone XS Plus zal een grotere variant zijn van de iPhone XS en beschikken over uitstekende specificaties en prestaties. Wanneer er meer bekend wordt over de iPhone XS Plus, leest u hier alles over op Goedkoopbellen.com. Naast informatie over nieuwe smartphones vindt u bij ons overzichten van diverse vaste en prepaid toestellen, sim only toestellen en abonnementen in combinatie met een nieuwe smartphone. De iPhone XS Plus zal door verschillende providers in combinatie met een abonnement worden aangeboden. Het goedkoopste abonnement dat aan uw voorwaarden voldoet sluit u af door eerst verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken. Providers komen dagelijks met verschillende aanbiedingen. De iPhone XS zal gratis of tegen een lage prijs worden aangeboden in combinatie met een mobiele telefonie abonnement worden aangeboden. U kunt er ook voor kiezen om de smartphone als los toestel te kopen. In dat geval kunt u er een sim only abonnement bij afsluiten. Sim only abonnementen worden aangeboden tegen een lage maandelijkse prijs. Goedkoopbellen.com vergelijkt ook sim only abonnementen. Houdt onze website in de gaten voor aanbiedingen en scherpe prijzen.

Specificaties

De iPhone XS Plus is de grote variant van de iPhone XS en beschikt over een groter display van 6,5-inch. Het betreft een OLED display. Het design zal overeenkomen met het design van de iPhone X en de XS. De XS Plus zal over een aantal nieuwe specificaties beschikken waar ook de huidige iPhone X over beschikt. Het toestel zal draadloos kunnen worden opgeladen en zal beschikken over Face ID. De XS Plus zal door middel van veegbewegingen kunnen worden bediend en beschikt niet meer over een homeknop. Het toestel zal door een vernieuwde chip worden aangedreven en beschikt over 4GB aan werkgeheugen. De accu zal groter zijn en uit 2 delen bestaan waardoor er meer ruimte bestaat voor andere componenten. De batterij zal uiteraard langer mee gaan. Ook de camera’s zullen weer verbeterd zijn. Mogelijk zal de XS Plus over een 3D camera beschikken. Wat de verkoopprijs van het toestel wordt is nog niet bekend. Wel wordt verwacht dat deze duurder zal zijn dan de iPhone X en mogelijk zo’n 1200 euro gaat kosten.

iPhone XS Plus bestellen

De iPhone XS Plus is natuurlijk een uitstekend toestel dat zeker een aanrader is bij een goede aanbieding met een abonnement. Het toestel heeft relatief gezien wel een hoge prijs, maar is op te lossen met aanbiedingen die altijd de scherpste prijzen hebben of een passend abonnement. Met een abonnement krijgt u maar een bepaalde prijs per maan en hoeft u niet in één keer te betalen zoals bij een los toestel. Bij Goedkoopbellen.com bieden wij altijd de beste providers van abonnementen aan die altijd de scherpste prijs hebben. Kijk dus regelmatig op Goedkoopbellen voor een aanbieding!