Goedkoop Bellen

iPhone SE

Gebruikers van iPhones droomden al een tijd lang over de opvolger van de iPhone 5C, de voorlaatste mini iPhone van fabrikant Apple. Anders dan eerdere geruchten deed vermoeden heeft Apple in maart 2013 de opvolger gepresenteerd als de iPhone SE. Het toestel beschikt over een 4 inch groot scherm maar is uitgerust met krachtige hardware.

Qua hardware deelt het toestel veel onderdelen met de iPhone 6s serie. Zo zien we de chip en de camera van deze toestellen terug in de iPhone SE. Het uiterlijk komt echter niet overeen. Het uiterlijk is gebaseerd op de iPhone 5(s) serie en het toestel beschikt over een scherm met een diagonaal van 4 inch. Hiermee speelt Apple in op de vraag naar een kleinere iPhone en hoopt de fabrikant consumenten over te halen hun huidige iPhone 5 of 5C te vervangen voor de iPhone SE. Voor het nieuwste iPhone model kunt u ook terecht op Smartphoneclub.

iPhone SE aanbiedingen en abonnementen vergelijken

[bm_show_telecom_subs phone=”25″]

Gebruikerservaringen iPhone SE

Gebruikers van het toestel zijn enthousiast over het toestel en geven aan blij te zijn met de krachtige hardware waarmee de smartphone is uitgerust. Hierdoor voelt het toestel snel aan en werkt lekker soepel. Het kleinere scherm is ideaal voor mensen met kleine handen, waardoor het toestel ook met 1 hand goed te gebruiken is.