Goedkoop Bellen

iPhone 8

De iPhone 8 is de verwachte opvolger van de iPhone 7S serie en zal op moment van release het vlaggenschip van fabrikant Apple zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van het laatste nieuws en geruchten én gelekte informatie van de iPhone 8. De informatie op deze pagina staat nog niet vast, pas nadat Apple het toestel heeft onthuld kunnen geruchten bevestigd worden.

Informatie over de iPhone 8

De iPhone 8 zal de iPhone 7S serie opvolgen en is een volledig nieuwe iPhone serie. Ten opzichte van zijn voorgangers verwachten we flinke upgrades op hardware gebied maar kijken we ook uit naar nieuwe features en design elementen. Er zijn nog weinig geruchten over de iPhone 8 verschenen, maar om de concurrentie aan te kunnen blijven gaan met concurrerende merken zal de hardware van het toestel krachtiger, zuiniger en verbeterd zijn. Echter is er een nieuwere iPhone uit als u dat interesseert

iPhone 8 en iPhone 8 Plus

We verwachten dat de iPhone 8 in twee verschillende varianten op de markt zal komen, de normale versie met een schermgrootte van 4,7 inch én een grote iPhone 8 Plus met een scherm van 5,5 inch. Of er ook een mini variant van de iPhone 8 komt is op moment van schrijven nog niet bekend.

Release datum van de iPhone 8

De fabrikant van iPhone, Apple heeft nog geen officiële aankondiging van de iPhone 8 gedaan. Wel is het zo dat Apple al jarenlang een vast release schema aanhoudt, hierdoor hebben we het vermoeden dat de iPhone 8 in september 2018 aangekondigd zal worden. Het toestel zal doorgaans enkele weken later in Nederland beschikbaar moeten zijn.